Babagan Kita

Sugeng rawuh ing perusahaan Chapman Maker, didegaké ing 2008. Kita duwe sertifikasi SGS lan sistem manajemen mutu ISO 9001.

Kita fokus ing pangembangan cetakan plastik; Cetakan tembok sing tipis lan kenthel, cetakan toleransi sing ketat, cetakan LSR, pangembangan produk anyar lan perakitan. Kita ngawula sawetara pasar kalebu industri, otomotif, medis, elektronik, pertahanan, transportasi lan konsumen. Kita terus-terusan ngluwihi pangarepan pelanggan kanthi menehi kekuwatan marang kabeh mitra lan nggawe budaya sing nyengkuyung perbaikan, manufaktur tanpa lemak lan kolaborasi rantai pasokan kanggo njamin nilai maksimal kanggo para pelanggan.

  • 80 Bangsa
  • 5-30 Dina Wektu timbal
  • 300-500K Wulan Kapasitas Injeksi
  • 35-50 Sets / Wulan Kapasitas Cetakan
  • keywords1
  • keywords2
  • keywords3
  • keywords4
  • Plastic Mould & Injection
  • Cetakan Plastik & Injeksi

    Fasilitas cetakan nyedhiyakake fleksibilitas kanggo mbukak kabeh jinis bahan termoplastik. Kita spesialis ing produksi produk kanggo macem-macem aplikasi uga kanggo industri tartamtu kalebu peralatan medis, elektronik, konektor, industri, pertahanan, transportasi, lan konsumen.

    Kanthi patang tanduran lan injeksi 50 + udakara 60 nganti 500 ton, kita bisa ngasilake komponen sekecil .75 ons nganti kandhang sing ukurane 80 ons (5 lbs). Kita bisa ngrewangi sampeyan ngoptimalake lan ningkatake desain produk kanggo entuk asil sing paling apik kanggo memenuhi persyaratan komponen sampeyan.

  • small3d-systems-cimatron-synergy_0328-15in

Pangembangan Produk

Apa wae tahap sampeyan sajrone pengembangan produk, tim kami siyap ngrewangi lan menehi rekomendasi kanggo desain sampeyan kanggo nyuda biaya cetakan lan layanan sekunder.

Kita Nyedhiyakake:

Desain kanggo Pabrikan

Prototyping Cepet

Pabrik Integrasi vertikal

Moulding Kandel lan Lancip

Dekorasi & Screening

Pilihan Materi

Ketemu kabeh

Operasi sekunder ing omah ngilangi vendor njaba, ngirit wektu timbal lan biaya kanggo kabeh produk sampeyan.

Operasi Menengah ing Omah:

Part Gabung: Ikatan Adesif, Panas Panas

Las Ultrasonik

Pad Printing lan Dekorasi

Stamping Panas

Majelis lan Tes Mekanik & Elektro-Mekanik