Konektor 34 lan 4 pin

Katrangan singkat:

 Konektor minangka proksi utawa bungkus ing API sing ngidini layanan dhasar bisa ngobrol karo Microsoft Power Automate, Microsoft Power Apps, lan Azure Logic Apps. Nyedhiyakake cara kanggo pangguna nyambung akun lan nggunakake sawetara tindakan sing wis digawe lan pemicu kanggo nggawe aplikasi lan alur kerja.

 

 Presisi bagean plastik dhuwur banget, lan posisi sing cocog kudu digawe kanthi toleransi 0,01-0,02mm. Bahan kasebut yaiku bahan LCP fireproof V0.

 

✭ Produk iki kudu diproduksi dening mesin cetak injeksi kanthi kecepatan tinggi, kanthi siklus injeksi cekak lan akurasi produk sing dhuwur. Siklus injeksi kudu dikontrol sajrone 15-25 detik kanggo mesthekake yen saben ukuran produk kasebut konsisten.

 

✭ Syarat cetakan uga dhuwur banget, lan posisi port sambungan produk kudu digawe saka sisipan cetakan sing kapisah, lan toleransi saben insert kudu dijamin ing kisaran toleransi 0,005mm.

 

✭ Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.


Detail Produk

Cetakan NO. CPM-150220
Proses Rampung Lumahing Polandia- # 600
Bahan Plastik LCP
Bobot bagean 3.5g
Piranti Lunak Desain UG
Ukuran bagean 48,00 * 14,1 * 8,2 mm
Disesuaikan Disesuaikan
Lamaran Konektor 
Ukuran cetakan 250 * 300 * 321mm
Jeneng Bagian Konektor 34 lan 4 pin
Rongga Cetakan 1 * 4
Pelari Pelari kadhemen kanggo sub gate
Standar LKM
Bahan Cetakan S136 / S50C / S-7
Siklus Urip Cetakan 1.000.000
Wektu Lead 25 dina
Jam Siklus Cetakan: 16 taun
Bayaran T T

Bidang aplikasi

1. Kontak mesin saka paduan tembaga padat lan berlapis emas ;

2.Coupler lan awak wadhah kasedhiya ing aluminium anodisasi gelap, nilon utawa stainless steel ;

3. Colokan dicetak dadi kabel fleksibel kanggo mbentuk konstruksi siji ;

4. Colokan dilengkapi cincin gesekan logam sing ngalangi karusakan karet lan nambah resistensi penarik ;

5. Resepel dijupuk menyang cangkang kanthi epoxy kelas listrik electrical

6. Pin lanang duwe segel gabus cetakan ing dhasar saben kontak sing njamin cairan nyenyet lan debu nyenyet nalika ana unit sing digunakake ;

7.Kudu ngamanake keselarasan sing pas nalika nggawe unit lanang lan wadon ;

8. Pin lemah ditambahi sing njamin sambungan sing aman ing listrik amarga pin pisanan sing dilebokake lan sing terakhir diuripake ;

Konektor lan kabel ora bakal gulung utawa cacat ing lingkungan suhu tinggi iki.

Manajemen Proyek

asfg

Lokakarya Cetakan

Medical-(7)
Medical-(9)
Medical-(11)
Medical-(12)
Medical-(13)

Kunjungan pelanggan

Nggawe nilai kanggo pelanggan lan nggawe sampurna yaiku filosofi kita. Sampeyan bakal ngerti bathi sing luwih gedhe kanthi kerja sama karo CPM!

Medical-(3)
Medical-(10)
Medical-(8)

Standar cetakan

Kita ngalami kabeh jinis baja lan perlengkapan standar internasional

Medical-(16)

Kemasan & Warehousing

cshvjxckv

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita