Babagan US

 

Sugeng rawuh ing Pembuat Chapman perusahaan, didegaké ing 2008. Kita duwe sertifikasi SGS lan sistem manajemen mutu ISO 9001. 

Kita fokus ing pangembangan cetakan plastik; Cetakan tembok sing tipis lan kenthel, cetakan toleransi sing ketat, cetakan LSR, pangembangan produk anyar lan perakitan. Kita ngawula sawetara pasar kalebu industri, otomotif, medis, elektronik, pertahanan, transportasi lan konsumen. Kita terus-terusan ngluwihi pangarepan pelanggan kanthi menehi kekuwatan marang kabeh mitra lan nggawe budaya sing nyengkuyung perbaikan, manufaktur tanpa lemak lan kolaborasi rantai pasokan kanggo njamin nilai maksimal kanggo para pelanggan.

 

Lapangan cetakan, Chapman Maker khusus kanggo ngrancang lan nggawe kabeh jinis cetakan plastik kanthi standar HASCO, DME, LKM, MISUMI kanthi analisis aliran cetakan. Kita nyedhiyakake DFM kanggo pelanggan sajrone 2 dina kanggo konstruksi cetakan kanthi efisiensi tinggi. Kita nawakake kualitas apik lan layanan paling apik kanggo ngawasi pelanggan kanthi laporan proses manufaktur mingguan.  

Bidang pangembangan produk, Ayo dadi nggawe konsep sampeyan dadi produk sing nyata lan bisa dipasarake. Kita duwe semangat kanggo ngrampungake masalah liwat analisis menyeluruh lan desain sing dipikirake. Kanthi teknik, desain, program, lan manufaktur ing omah, ora ana barang sing bisa digawe.

Pembuat Chapmanduwe tenaga jaran sing dibutuhake kanggo ngrampungake proyek miturut jadwal, skill sing ditemtokake kanggo ngatasi proses pangembangan kaya sing dibutuhake, lan inovasi kanggo nemokake solusi kanggo masalah sing paling angel. Kanthi nggabungake desain lan rekayasa, kita bakal njupuk ide luwih cepet, kanthi cepet, menehi klien kanthi desain sing digawe karo manufaktur kanthi jadwal sing ketat.

Pikirane gambaran gedhe nggawe target lan prioritas utama. Kita mbantu klien ngrancang lan nggawa pengalaman pasar sing ningkatake merek lan ngluwihi kebutuhan konsumen. Interaksi kasebut dirancang kanggo narik kawigaten ing level fisik lan emosional lan minangka konfirmasi janjine merek klien kita. Fokus kanggo target pungkasan klien. Apa tujuan bisnis, target merek, utawa target jadwal, kita kerja bareng karo klien kanggo nggayuh.  

Kita nyedhiyakake layanan mandhuwur kanggo para pelanggan kanthi inovasi, desain, teknik, manufaktur lan manajemen mutu berkualitas lan rega kompetitif.

"Nggawe nilai kanggo pelanggan lan nggawe sampurna" minangka filosofi kita. Sampeyan bakal ngerti bathi sing luwih gedhe kanthi kerja sama Pembuat Chapman!

Sertifikasi kita

Pabrik Show