Perkakas

  • Fan back cover

    Tutup mburi kipas

     Tutup plastik saka kipas iki digawe saka bahan plastik PA66 + 30GF. Bahan plastik iki tahan karat lan tuwa, lan cocog digunakake ing macem-macem iklim.

     

     Set cetakan plastik iki diekspor menyang negara-negara Eropa, lan umur cetakan kudu nganti 500.000 kali. Bahan cetakan nggunakake bahan atos 1,2343, lan proses cetakan cetakan nggunakake tembaga grafit. Struktur cetakan digawe nganggo cetakan telung piring, lan siklus injeksi 32 detik. Serangkaian paramèter kasebut kabeh kanggo nganggep biaya pelanggan kanggo desain cetakan lan pabrik, supaya bisa entuk laba produksi sabisa-bisa kanggo para pelanggan.

     

     Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.

  • Coffee machine components

    Komponen mesin kopi

    Bagéan plastik iki minangka bagéyan utama mesin kopi kapsul, lan minangka bagéan inti saka mesin kopi kapsul.

     

    Bahan sing digunakake kanggo bagean plastik iki yaiku PA66 + 45GF, lan ana telung bagean plastik utama sing kudu diklumpukake karo bagean plastik iki. Sisih geser mesin lan pembongkaran kopi kapsul ora bisa dipisahake saka bagean plastik inti iki.

     

    Keuntungane ora gampang deformasi, stabilitas sing apik, presisi tinggi, supaya mesin kopi stabil sajrone kerja lan nyuda swara.

     

    Cetakan iki minangka cetakan produksi perusahaan, sing utamane nyedhiyakake layanan komponen plastik kanggo pabrikan mesin kopi. Kapasitas produksi cetakan iki 800 saben dina.

     

    Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.