Mobil

  • Control Unit and Charge Connector bottom cover

    Sampul ngisor Unit Kontrol lan Konektor Biaya

    Bagéan plastik iki minangka bagéyan utama saka tutup ngisor Unit Kontrol lan Konektor Biaya.

     

    Bahan sing digunakake kanggo bagean plastik iki yaiku Bahan tahan api ABS, Bagian plastik iki minangka bagean tampilan produk lan bagean perakitan sing penting. Iki dipasang kanthi permanen menyang cangkang tengah kanthi 6 kacang kuningan, lan kudu lulus tes drop 5 meter.

     

    Bahan tahan api ABS iki wis tekan level V0, njamin keamanan lan stabilitas sajrone ngisi daya on-board. Cetakan plastik kanggo bagean plastik iki digawe saka cetakan telung piring. pelari adhem ing titik tengah, kauntungan iki bisa nggawe injeksi kabeh produk kanthi seragam lan ora gampang deformasi.

     

    Set cetakan injeksi iki, umur desain kita 500.000 kali. Perbaikan ing antarane produk dirancang nganggo kacang kuningan sing akeh banget. Kacang tembaga dilebokake ing cetakan banjur disuntik. Iki mesthekake yen kacang tembaga bisa luwih dipasang ing bagian plastik.

     

    Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.

  • Insulating Bobbin

    Isolasi Bobbin

     

    ✭ Iki minangka bagean plastik sing ditutup ing njero mobil, nggunakake bahan plastik PA66 + 30% tahan hawa adhem. Suhu lingkungan kerja ing bagean iki antara -40 lan +100 derajat. Tahan tahan cuaca ing njaba ruangan lan memenuhi standar Volkswagen 50185.

     

     Bagéyan plastik iki minangka bagéyan saka saringan minyak Plastik saka plastik saka pelanggan Jerman. Kesulitan paling gedhe ing bagean iki yaiku kekandelan tembok mung 0,45mm. Set cetakan iki nganggo standar HASCO. Bahan inti yaiku baja atos 1,2343 (ESR).

     

    ✭ Struktur cetakan cukup sederhana, kanthi rong struktur sisipan inti Becu. Bahan produk PA6 + 30GF, lan permukaané kudu VDI-24. Syarat akurasi ukuran produk yaiku +/- 0,05. Wektu pangiriman cetakan yaiku 45 dina, lan siklus injeksi 12 detik. Cetakan kasebut mung diuji kaping pindho, lan pelanggan njaluk kita ngatur ekspor menyang pabrik cetakan injeksi Jerman.

     

     Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.

  • Angle buffer

    Penyangga sudhut

      Iki minangka bagean plastik buffer Angle kanggo Volkswagen, nggunakake bahan plastik PA66 + 30% tahan adhem. Suhu lingkungan kerja ing bagean iki antara -40 lan +150 derajat. Tahan tahan cuaca ing njaba ruangan lan memenuhi standar Volkswagen 50185.

     

      Produk iki digunakake ing posisi dhukungan bagean otomatis supaya sawetara bagean mobil stabil lan andal. Set cetakan iki nganggo standar HASCO. Bahan inti yaiku baja atos 1,2344 (ESR).

     

    ✭  Struktur cetakan cukup sederhana, kanthi rong struktur sisipan inti Becu. Bahan produk PA6 + 30GF, lan permukaané kudu VDI-21. Syarat akurasi ukuran produk yaiku +/- 0,05. Wektu pangiriman cetakan yaiku 30 dina, lan siklus injeksi 30 detik. Cetakan nggunakake pelari panas INCOE dadi pelari adhem kanggo sub gate. Cetakan kasebut mung diuji kaping pindho, lan pelanggan njaluk kita ngatur ekspor menyang pabrik cetakan injeksi Jerman.

     

      Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.

  • Bicycle helmet

    Helm sepeda

      Kita bisa nggawe kabeh jinis cetakan helm kaya sing dibutuhake para pelanggan, kutipan kasebut bisa diwenehake adhedhasar gambar utawa sampel pelanggan. cetakan kita duwe kualitas apik lan regane cukup.

     

      Bagian plastik iki minangka bagean saka helm sepeda saka pelanggan USA. Set cetakan iki nganggo standar HASCO. Bahan inti yaiku baja atos 1,2343 (ESR). Struktur cetakan cukup sederhana, kanthi papat struktur sisipan inti independen. Bahan produk kasebut yaiku bahan plastik PP, lan permukaane kudu nganggo basa Polandia600. Wektu pangiriman cetakan yaiku 45 dina, lan siklus injeksi yaiku 37 detik. Struktur cetakan iki kompleks, kanthi papat geser gedhe lan loro pengangkat gedhe. Ejeksi nggunakake jacking condong plus ejeksi blok push.

     

      Desain transportasi cetakan kudu dibagi rata supaya produk bisa digawe adhem seragam. Gawe produk entuk ukuran presisi tinggi lan tampilan berkualitas tinggi.

     

      Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja nganti kita nggawe cetakan kanggo sampeyan. Kualitas lan layanan paling apik.

  • Car Parts Mould

    Cetakan Bagian Mobil

      Bagéan plastik iki minangka bagéyan saka mobil saka pelanggan Prancis. Set cetakan iki nganggo standar HASCO. Bahan inti yaiku baja atos 1,2343 (ESR).

     

      Struktur cetakan cukup sederhana, kanthi rong struktur Angkat. Bahan produk PA66 + 30GF, lan permukaan kudu dipoles # 600. Cetakan de

    wektu livery 35 dina, lan siklus injeksi 32 detik. Cetakan kasebut mung diuji kaping pindho, lan pelanggan njaluk kita ngatur ekspor menyang pabrik cetakan injeksi Prancis.

     

      Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja nganti kita nggawe cetakan kanggo sampeyan. Kualitas lan layanan paling apik.

  • Oil filters Plastic ccessories

    Filter minyak Kapal plastik

      Media filter sing digawe dening pelanggan yaiku senyawa multi-lapis sing digawe saka kaca serat utawa bahan sintetis sing ngidini interaksi optimal karo bahan bakar bio lan partikel karbon sing larut ing minyak. Dheweke njamin kinerja motor sing paling dhuwur sanajan ana minyak, umur aditif, minyak aditif, mineral lan non-mineral sing anyar lan degradasi. Struktur media filter anyar lan tradisional njamin permeabilitas sing dhuwur lan mulane ana kerugian momotan cilik ing sistem pelumasan mesin.

     

     Bagéan plastik iki minangka bagean saka saringan minyak Plastik saka plastik saka pelanggan Italia. Set cetakan iki nganggo standar HASCO. Bahan inti yaiku baja atos 1,2344 (ESR). Struktur cetakan cukup sederhana, kanthi papat struktur sisipan inti independen. Bahan produk PA6 + 30GF, lan permukaané kudu VDI-33. Wektu pangiriman cetakan yaiku 40 dina, lan siklus injeksi yaiku 38 detik. Cetakan kasebut mung diuji kaping pindho, lan pelanggan njaluk kita ngatur ekspor menyang pabrik cetakan injeksi Italia.

     

      Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja nganti kita nggawe cetakan kanggo sampeyan. Kualitas lan layanan paling apik.