Komponen mesin kopi

Katrangan singkat:

Bagéan plastik iki minangka bagéyan utama mesin kopi kapsul, lan minangka bagéan inti saka mesin kopi kapsul.

 

Bahan sing digunakake kanggo bagean plastik iki yaiku PA66 + 45GF, lan ana telung bagean plastik utama sing kudu diklumpukake karo bagean plastik iki. Sisih geser mesin lan pembongkaran kopi kapsul ora bisa dipisahake saka bagean plastik inti iki.

 

Keuntungane ora gampang deformasi, stabilitas sing apik, presisi tinggi, supaya mesin kopi stabil sajrone kerja lan nyuda swara.

 

Cetakan iki minangka cetakan produksi perusahaan, sing utamane nyedhiyakake layanan komponen plastik kanggo pabrikan mesin kopi. Kapasitas produksi cetakan iki 800 saben dina.

 

Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.


Detail Produk

Cetakan NO. CPM-150229
Proses Rampung Lumahing VDI-33
Bahan Plastik PA66 + 45GF
Bobot bagean 120,61g
Piranti Lunak Desain UG
Ukuran bagean 155 * 85 * 52 mm
Disesuaikan Disesuaikan
Lamaran Perkakas
Ukuran cetakan 450 * 400 * 421mm
Jeneng Bagian Komponen mesin kopi
Rongga Cetakan 1 * 1
Pelari  gerbang titik
Standar LKM
Bahan Cetakan 1.2343ESU / 1.2312
Siklus Urip Cetakan 500.000
Wektu Lead 45 dina
Jam Siklus Cetakan: 38 taun
Bayaran T T

Bidang aplikasi

Mesin kopi polong paling apik tegese sampeyan ora prelu repot tuku biji kopi lan gilingan. Ya, iku bisa dipertanyakan kanggo sawetara babagan biaya lan sampah, mula kita ora bakal ngarani produsen kopi kapsul paling apik minangka produsen kopi paling apik, nanging ing sisi liyane, kopi kapsul jelas kepenak. Woah, aliterasi sing apik.

Mesin polong kopi uga ngasilake asil sing konsisten sing angel digayuh nggunakake mesin espresso standar lan model paling kacang-kacangan. Kanthi mesin kapsul sampeyan mung mbukak ing polong, pencet tombol banjur metu ana emas ireng paling ndhuwur ing ndhuwur crema kaya sing pungkasan.

Bagéan plastik iki minangka bagéyan penting saka mesin kopi kapsul, sing nyakup kabèh tumindak mekanik mesin kopi kasebut. Main peran paling kritis stabilitas lan pandhuan.

Manajemen Proyek

asfg

Lokakarya Cetakan

Medical-(7)
Medical-(9)
Medical-(11)
Medical-(12)
Medical-(13)

Kunjungan pelanggan

Nggawe nilai kanggo pelanggan lan nggawe sampurna yaiku filosofi kita. Sampeyan bakal ngerti bathi sing luwih gedhe kanthi kerja sama karo CPM!

Medical-(3)
Medical-(10)
Medical-(8)

Standar cetakan

Kita ngalami kabeh jinis baja lan perlengkapan standar internasional

Medical-(16)

Kemasan & Warehousing

cshvjxckv

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk