Konektor

  • 34 and 4 pin connector

    Konektor 34 lan 4 pin

     Konektor minangka proksi utawa bungkus ing API sing ngidini layanan dhasar bisa ngobrol karo Microsoft Power Automate, Microsoft Power Apps, lan Azure Logic Apps. Nyedhiyakake cara kanggo pangguna nyambung akun lan nggunakake sawetara tindakan sing wis digawe lan pemicu kanggo nggawe aplikasi lan alur kerja.

     

     Presisi bagean plastik dhuwur banget, lan posisi sing cocog kudu digawe kanthi toleransi 0,01-0,02mm. Bahan kasebut yaiku bahan LCP fireproof V0.

     

    ✭ Produk iki kudu diproduksi dening mesin cetak injeksi kanthi kecepatan tinggi, kanthi siklus injeksi cekak lan akurasi produk sing dhuwur. Siklus injeksi kudu dikontrol sajrone 15-25 detik kanggo mesthekake yen saben ukuran produk kasebut konsisten.

     

    ✭ Syarat cetakan uga dhuwur banget, lan posisi port sambungan produk kudu digawe saka sisipan cetakan sing kapisah, lan toleransi saben insert kudu dijamin ing kisaran toleransi 0,005mm.

     

    ✭ Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.

  • Small precision servo steering gear cover

    Tutup roda kemudi servo presisi cilik

    Kanthi ekspansi pasar robot sing terus-terusan, akeh perusahaan manufaktur robot sing ngluncurake kompetisi sing galak banget. Umur layanan robot, nyuda swara wis dadi masalah teknis utama. Bagean saka servo servo presisi cilik iki nduweni peranan sing penting banget, amarga saben sendi robot butuh servo kanggo entuk tumindak sing beda.

     

    Bagéan plastik kita yaiku bagean omah saka setir servo, lan bahan plastik sing digunakake yaiku bahan PA66 + 30GF berkinerja tinggi. Ing tumindak gir gir setir servo, bisa njamin cangkang plastik ora bakal cacat lan tetep stabil sajrone gerakan gir kasebut. Cangkang plastik iki nduweni syarat sing dhuwur banget kanggo akurasi cetakan, utamane toleransi dimensi saka bolongan posisi gir, kanggo mesthekake yen ana ing kisaran toleransi 0,005mm. Bahan cetakan kita diproduksi nganggo bahan impor saka Becu lan S136.

     

    Cangkang plastik iki kasusun saka telung cangkang plastik, cangkang ndhuwur, cangkang tengah lan cangkang ngisor. Dheweke kudu dicocogake kanthi sampurna supaya posisi tengah bolongan posisi gir sing konsisten. Mula, kanggo bagean plastik presisi iki, rongga cetakan mung 2, mula ukurane bisa dikontrol luwih apik.

     

    Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.