LISTRIK

  • Bank credit card POS machine

    Mesin kertu POS kertu kredit

      Iki minangka bagean plastik sing ditutup ing njero mobil, nggunakake bahan plastik PA66 + 30% tahan hawa adhem. Suhu lingkungan kerja ing bagean iki antara -40 lan +100 derajat. Tahan tahan cuaca ing njaba ruangan lan memenuhi standar Volkswagen 50185.

     

      Bagéyan plastik iki minangka bagéyan saka saringan minyak Plastik saka plastik saka pelanggan Jerman. Kesulitan paling gedhe ing bagean iki yaiku kekandelan tembok mung 0,45mm. Set cetakan iki nganggo standar HASCO. Bahan inti yaiku baja atos 1,2343 (ESR).

     

      Struktur cetakan cukup sederhana, kanthi rong struktur sisipan inti Becu. Bahan produk PA6 + 30GF, lan permukaané kudu VDI-24. Syarat akurasi ukuran produk yaiku +/- 0,05. Wektu pangiriman cetakan yaiku 45 dina, lan siklus injeksi 12 detik. Cetakan kasebut mung diuji kaping pindho, lan pelanggan njaluk kita ngatur ekspor menyang pabrik cetakan injeksi Jerman.

     

      Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.

  • With PCBA plate mount part

    Kanthi PCBA plate dipasang bagean

    ✭  Iki minangka bagean plastik sing digunakake kanggo ndandani papan PCBA, supaya PCBA tetep seimbang lan njamin stabilitas sinyal transmisi. Syarat kanggo bagean plastik iki dhuwur banget, lan presisi bagean saka produk plastik kudu ana ing 0,02mm. Dadi, yen sawetara permukaan kontak PCBA wis diatasi, produk kasebut ora bisa dadi sudut draf, lan cetakan kudu dirancang lan diproduksi kanthi cara Slider.

     

      Bahan PC tahan suhu dhuwur sing digunakake ing bahan plastik iki minangka bahan umum kanggo lampu mobil. Bahan iki duwe kaluwihan deformasi cilik, stabilitas apik, tahan suhu dhuwur lan resistensi adhem.

     

    ✭  Set cetakan iki nganggo standar HASCO. Bahan inti yaiku baja atos 1,2343. Struktur cetakan minangka struktur sing cukup kompleks, kudu nggunakake sisipan sing bisa diganti kanggo produksi patang bagean sing beda. Bahan produk kasebut yaiku PC, lan lumahing kudu basa Polandia 600. Syarat akurasi ukuran produk +/- 0,02. Wektu pangiriman cetakan yaiku 38 dina, lan siklus injeksi 27 detik. Cetakan kasebut mung diuji kaping pindho, lan pelanggan njaluk kita ngatur ekspor menyang pabrik cetakan injeksi Jerman.

     

      Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.