Tutup mburi kipas

Katrangan singkat:

 Tutup plastik saka kipas iki digawe saka bahan plastik PA66 + 30GF. Bahan plastik iki tahan karat lan tuwa, lan cocog digunakake ing macem-macem iklim.

 

 Set cetakan plastik iki diekspor menyang negara-negara Eropa, lan umur cetakan kudu nganti 500.000 kali. Bahan cetakan nggunakake bahan atos 1,2343, lan proses cetakan cetakan nggunakake tembaga grafit. Struktur cetakan digawe nganggo cetakan telung piring, lan siklus injeksi 32 detik. Serangkaian paramèter kasebut kabeh kanggo nganggep biaya pelanggan kanggo desain cetakan lan pabrik, supaya bisa entuk laba produksi sabisa-bisa kanggo para pelanggan.

 

 Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.


Detail Produk

Cetakan NO. CPM-150226
Proses Rampung Lumahing VDI-33
Bahan Plastik PA66 + 30GF
Bobot bagean 30,5g
Piranti Lunak Desain UG
Ukuran bagean 190 * 190 * 63 mm
Disesuaikan Disesuaikan
Lamaran Perkakas
Ukuran cetakan 400 * 400 * 411mm
Jeneng Bagian Tutup mburi kipas
Rongga Cetakan 1 * 1
Pelari Telung cetakan piring kanggo gerbang titik
Standar Salin Meusburger
Bahan Cetakan 1.2343ESU / 1.2312
Siklus Urip Cetakan 1.000.000
Wektu Lead 35 dina
Jam Siklus Cetakan: 32 taun
Bayaran T T

Bidang aplikasi

Penggemar industri uga digunakake ing macem-macem aplikasi kayata kimia, medis, otomotif, pertanian, pertambangan, pengolahan panganan, lan industri konstruksi, sing bisa nggunakake penggemar industri kanggo proses masing-masing. Umume digunakake ing aplikasi pendinginan lan pangatusan.

Blower sentrifugal biasane digunakake kanggo aplikasi kayata ngontrol bledug, pasokan udara pembakaran, nalika adhem, sistem pangatusan, kanggo aerator amben cairan kanthi sistem conveyor udara lan liya-liyane. Blower pamindahan positif asring digunakake nalika ngirimake pneumatik, lan kanggo aerasi limbah, pembilasan filter, lan dorongan gas, uga kanggo mindhah gas kabeh jinis ing industri petrokimia.

Mula, kompresor, penggemar, lan blower, umume nutupi Kotamadya, Manufaktur, Minyak & Gas, Penambangan, Industri Pertanian kanggo macem-macem aplikasine, asipat sederhana utawa kompleks.

Sinau rinci babagan kabeh desain lan spesifikasi dibutuhake kanggo tuku kompresor, kipas angin utawa blower sing kasedhiya ing pasar supaya bisa cocog karo persyaratan proses sampeyan lan njamin reliabilitas lan daya tahan sekaligus.

Manajemen Proyek

asfg

Lokakarya Cetakan

Medical-(7)
Medical-(9)
Medical-(11)
Medical-(12)
Medical-(13)

Kunjungan pelanggan

Nggawe nilai kanggo pelanggan lan nggawe sampurna yaiku filosofi kita. Sampeyan bakal ngerti bathi sing luwih gedhe kanthi kerja sama karo CPM!

Medical-(3)
Medical-(10)
Medical-(8)

Standar cetakan

Kita ngalami kabeh jinis baja lan perlengkapan standar internasional

Medical-(16)

Kemasan & Warehousing

cshvjxckv

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk