FAQ

1, Kapan lan Napa sampeyan kudu nggawe cetakan?

a, yen pancen desain anyar, ora ana desain ekses sing kasedhiya.

b, nalika sampeyan kudu nggawe produksi massal, nanging ora bisa cetakan

c, nalika cetakan lawas rusak.

d, nalika adol mundhak, lan pengin ngasilake barang dhewe supaya bisa ngirit biaya.

e, nalika iku kudu, nanging ora kasedhiya bagean panggantos.

2, Apa sampeyan ngasilake cetakan lan bagean cetakan?

Ya, kita nindakake perkakas / cetakan uga produksi massal.

3, Apa sampeyan butuh MOQ kanggo produksi massal?

Ora

4, Apa format sing sampeyan butuhake kanggo file 3D?

STP / LANGKAH, IGS / IGES, X_T

Ya, kita bisa nyedhiyakake desain cetakan kanthi gratis sawise deposit cetakan ditampa.

5, Apa sampeyan bisa ngasilake cetakan lan bagean sing dicetak saben conto?

Ya, lan sampeyan bisa ngirim conto menyang kita.

6, Kepiye cara sampeyan nyithak cetakan lan cetakan?

、 kanggo cetakan, kita bungkus menyang kasus kayu lapis tanpa fumigasi

b, kanggo bagean, kita nggawa menyang karton bergelombang 5 lapisan, utawa miturut sarat rinci.

7, Apa sampeyan bisa menehi laporan mingguan?

Nggih

8, Apa kapabilitas liyane sing sampeyan duwe?

Pencetakan Layar Sutra, Percetakan Pad, Lukisan, Plating, Assembling, Sourcing, Las Ultrasonik, Pengemasan, Lan bantuan pengiriman.

9, Kepiye carane bisa mbayar?

T / T utawa LC, 50% sadurunge, 50% sadurunge dikirim

10, Apa kita bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

Ya, mesthi, disambut kanthi hangat.

11, Apa kita bisa mlebu NDA sadurunge ngirim gambar?

Ya, kita bisa, lan janji ora bakal nyritakake desain sampeyan.

12. Apa sampeyan bisa menehi dhukungan layanan R&D?

Ya, Kita duwe tim R&D profesional. Miturut ID sing diwenehake dening pelanggan, kita bisa nyedhiyakake layanan mandheg saka desain produk, manufaktur cetakan, produksi, kemasan, lan pengiriman.

 Yen sampeyan ora bisa nemtokake kesesuaian peralatan teknis kanggo tugas sampeyan langsung saka informasi ing ndhuwur, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita terus nambah lan ngoptimalake awake dhewe lan kanthi tulus ngarepake kesempatan kanggo ngrembug babagan kepiye carane bisa nyedhiyakake kebutuhan sampeyan.