Sejarah

Ing taun 2008

Mesin CNC

Cetakan nyisipake mesin karo 3 wong

Ing taun 2010

Ekspor manufaktur cetakan plastik

Siapke tim cetakan Ekspor karo 30 wong

ING 2015

Departemen R&D

Nggawe tim R&D kanthi 5 desainer

Ing taun 2018

Nggawe kantor Singapura

Nggawe tim layanan karo 6 wong

Ing taun 2020

Kita mesthi ing dalan

Tim R&D kanthi 10 desainer, pabrik karo 80 wong