Cetakan Injeksi

Bagean sing sukses diwiwiti karo cetakan sing dirancang kanthi apik. Proses rumit lan tepat iki bisa nemtokake bagean produksi lan siklus siklus urip lan njupuk komponen utama desain cetakan nalika ngetrapake spesifikasi unik bagean kasebut.

Dianggep minangka salah sawijining Lima Kunci Sukses, desain cetakan sing tepat lan bangunan cetakan bakal mbantu nyuda biaya, nambah kualitas lan ngoptimalake kinerja. Pembuat Chapmanperusahaan bisa ndhukung macem-macem aplikasi desain piranti lunak, kalebu UG, PROE, CAD, SOLIDWORKS lan liya-liyane. Mesthi wae, kita bisa menehi macem-macem standar desain cetakan: DME, HASCO, MEUSBURGER, LKM, uga analisis cetakan kanggo ngevaluasi kabeh desain cetakan lan bagean sadurunge dikembangake.

Pembuat Chapman fasilitas cetakan nawakake keluwesan kanggo mbukak kabeh jinis bahan termoplastik. Kita spesialis ing produksi produk kanggo macem-macem aplikasi uga kanggo industri tartamtu kayata Mobil, peralatan elektronik, konektor, industri, pertahanan, transportasi, lan konsumen.

Pembuat Chapman Perusahaan duwe mesin injeksi saka 90 nganti 600 ton, Kita bisa mbantu ngoptimalake lan ningkatake desain produk kanggo nggayuh asil sing paling apik kanggo memenuhi persyaratan komponen sampeyan.

Kapabilitas Moulding Inti

1. Moulding Komplek gedhe

2. Moulding presisi cilik

3. Lebokake cetakan lan cetakan Over

4. Cetakan LSR & Karet

5. Mesin basebase

Tim kita ing Pembuat Chapmanbisa kerja sama karo mitra bisnis kanggo nyedhiyakake layanan tambahan kanggo komponen kompleks utama industri. Ing ngisor iki sawetara layanan tambah nilai kasebut:

• Majelis Multi-Komponen

• Perbaikan Cetakan & Perawatan

• Program Transfer Prosedur lan Prosedur

• Las Ultrasonik

• Kanban, Program Stocking, lsp.

• Nulungi ngupayakake Reshoring gaweyan

• Dekorasi Part

• Werna Khusus lan Werna Ganti Cepet