PRODUKSI INJEKSI

Lokakarya injeksi:

Khusus kanggo proses cetakan bahan rekayasa, dialamake ing injeksi 2K & 3K, cetakan over-cetakan lan asisten gas kajaba Mould Injeksi standar.

Kita duwe 16 mesin injeksi ing omah wiwit 60 Ton nganti 500 Ton. Kapasitas produksi cetakan saiki lagi proses ngembangake kanggo memenuhi kebutuhan pesanan pelanggan saiki.

Kita nyedhiyakake aksesori injeksi aksesoris injeksi sing ora standar & disesuaikan plastik 2K & 3K kanggo nemoni cetakan kanggo bagean khusus, jenis injeksi iki bakal ditambahake ing mesin cetakan umum utawa cetakan 2K & 3K.