MASUKKAN GAMBAR LAN NGALAMI

Pasang cetakan minangka proses resin termoplastik dicetak ing komponen liyane. Asring, komponen logam kayata sisipan Utas utawa pengikat digunakake ing cetakan insert, nanging komponen liyane bisa dimanfaatake kaya; plastik, keramik lan bahan liyane. Ana akeh mupangat kanggo cetakan insert sing kalebu; nyuda biaya tenaga kerja, nyuda bobot bagean, nambah kualitas, fungsi produk lan perbaikan minangka struktur komponen umume. Kajaba iku, Lebokake cetakan luwih efektif lan solusi sing efisien kanggo majelis kompleks.

Mirip karo Insert Molding, proses overmolding kalebu resin termoplastik sing dicetak liwat utawa ngubengi bahan liyane kanggo mbentuk siji komponen padhet. Overmolding ngoptimalake proses produksi komponen kanthi desain kompleks, majelis kakehan, aspek kosmetik rinci, lan nambah ikatan ing antarane rong resin kasebut.