GAMBAR KOMPLEKS BESAR

Pembuat Chapman perusahaan bisa ngasilake cetakan injeksi gedhe 600-1500mm, lan peralatan pemrosesan CNC bisa ngolah bagian cetakan nganti 1600mm. Kami spesialis ing cetakan injeksi bagean plastik plastik lan bagean peralatan rumah tangga, lan bagean plastik gedhe ing volume sing luwih gedhe, kanggo akeh perusahaan ing industri otomotif lan peralatan Rumah Tangga.

We nawakake keahlian, pengalaman lan kualitas supaya bisa nawakake bagean lan aplikasi plastik sing luwih dipercaya.

Kita wis ngatur atusan desain cetakan lan nggawe lan ngluncurake program sing sukses kanggo perusahaan bagean peralatan otomotif lan Rumah Tangga paling gedhe ing donya. Kabeh pelanggan entuk dhukungan teknik, kualitas, lan manajemen program paling dhuwur.