Topeng LSR

Katrangan singkat:

Amarga akeh panjaluk silikon cair iki, mula wis digawe 6 set cetakan LSR kanggo para pelanggan. Jumlah rongga ing saben cetakan yaiku 4 growong, lan template ngarep lan mburi digawe saka bahan baja keras S136, lan atose HRC48-52 derajat.

 

Amarga sarat tampilan produk sing ketat, garis pamisahan produk kudu dikontrol ing 0,03mm. Akurasi proses cetakan kita kudu dikontrol ing kisaran 0,005-0,01mm. lan permukaan sing ora teratur, angel banget kanggo pabrik cetakan. Kita kudu mesthekake manawa peralatan lan teknologi pangolahan bisa nyukupi kebutuhan pelanggan. Liwat 35 dina pangolahan lan manufaktur, pengujian cetakan sukses banget, lan para pelanggan langsung nggawe produksi massal.

 

Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.


Detail Produk

Cetakan NO. CPM-20-S1066
Proses Rampung Lumahing VDI-12
Bahan Plastik Silikon
Bobot bagean 50,7g
Piranti Lunak Desain UG
Ukuran bagean 128,00 X 120,00 X 65,00mm
Disesuaikan Disesuaikan
Lamaran Industri medis
Ukuran cetakan 400 X 450 X 417mm
Jeneng Bagian Topeng LSR
Rongga Cetakan 1 * 4
Pelari Pelari kadhemen kanggo sub gate
Standar DME
Bahan Cetakan S136 / P20
Siklus Urip Cetakan 1.000.000
Wektu Lead 35 dina
Jam Siklus Cetakan: 120 taun
Bayaran T T

Bidang aplikasi

Dilengkapi karo respirator silikon sing bisa digunakake kanthi ramah lingkungan kanthi segel sing kenceng, Topeng kasebut asline dirancang lan diprodhuksi kanggo buruh garis depan ing lingkungan sing berisiko tinggi. Saiki kasedhiya kanggo kabeh wong.

Topeng iki uga minangka sing pertama * amarga njamin proteksi dhuwur amarga desain kartrij sing inovatif lan adaptasi. Amarga digawe saka bahan sing cocog karo kulit kanthi biocompatible, topeng kasebut bisa disterilisasi kanthi gampang, digunakake maneh saben dina lan bisa nganti rong taun.

Coronavirus nyebar liwat titik pernafasan nalika wong sing kena infeksi batuk utawa wahing, utawa nemoni permukaan sing kontaminasi banjur ndemek mripat, irung utawa cangkem.

Dirancang nganggo data pasuryan 3D sing cocog karo macem-macem bentuk rai, silikon alus kasebut cocog karo kontur rai sing nganggo, dadi kepenak dienggo suwene suwene tanpa laras, bruising utawa iritasi.

Manajemen Proyek

asfg

Lokakarya Cetakan

Medical-(7)
Medical-(9)
Medical-(11)
Medical-(12)
Medical-(13)

Kunjungan pelanggan

Nggawe nilai kanggo pelanggan lan nggawe sampurna yaiku filosofi kita. Sampeyan bakal ngerti bathi sing luwih gedhe kanthi kerja sama karo CPM!

Medical-(3)
Medical-(10)
Medical-(8)

Standar cetakan

Kita ngalami kabeh jinis baja lan perlengkapan standar internasional

Medical-(16)

Kemasan & Warehousing

cshvjxckv

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita