LSR & MOLDING RUBBER

Proses cetakan karet silikon cair ngasilake prototipe khusus lan bagean produksi pungkasan ing 15 dina utawa kurang. Kita nggunakake cetakan aluminium sing nyedhiyakake perkakas sing efisien lan siklus produksi sing nyepetake, lan nyedhiyakake macem-macem nilai lan durator bahan LSR.

Kepiye Cara Karet Cetakan Karet Silikon Cair?

Cetakan LSR rada beda karo cetakan injeksi termoplastik amarga fleksibilitas. Kaya alat aluminium standar, alat cetakan LSR digawe kanthi nggunakake mesin CNC kanggo nggawe alat suhu dhuwur sing dibangun kanggo nahan proses cetakan LSR. Sawise digiling, alat kasebut dipoles nganggo tangan kanggo spesifikasi pelanggan, sing ngidini enem pilihan finish standar.

Saka kana, alat sing wis rampung dimuat ing press cetakan injeksi khusus LSR sing presisi kanggo kontrol akurat ukuran tembakan kanggo ngasilake bagean LSR sing paling konsisten. Ing Protolabs, bagean LSR kanthi manual dicopot saka cetakan, amarga pin injeksi bisa nyebabake kualitas bagean.

Bahan-bahan LSR kalebu silikon standar lan biji tartamtu sing cocog karo macem-macem aplikasi lan industri kayata medis, otomotif, lan pencahayaan. Amarga LSR minangka polimer thermosetting, mula cetakan kasebut permanen - yen wis disetel, mula ora bisa dilebur maneh kaya termoplastik. Yen roto wis rampung, bagean (utawa conto wiwitan) bakal dikothak lan dikirim mengko.