Produksi LSR & Karet

Pembuat Chapman saged nyediakake proses kontrol kualitas tinggi sing dibutuhake dening industri alat kesehatan lan medis. Pembuat Chapman wis disertifikasi ISO 9001: 2015, ISO 13485: 2016 / NS-EN lan ISO 123485: 2016, lan kita duwe salah sawijining tingkat cacat paling murah ing industri kita.

Pembuat ChapmanKamar bersih Kelas 8 sing disertifikasi ISO, uga kamar bersih Kelas 7 perusahaan NKS ing Singapura nyegah kontaminasi saka bledug lan partikel udara liyane lan memenuhi standar ISO sing dibutuhake kanggo manufaktur higienis.

Minangka salah sawijining perusahaan cetak injeksi utama global, Pembuat Chapman  bisa digunakake kanthi cetakan injeksi karet silikon cair. Kita duwe keahlian manufaktur kanggo nyedhiyakake layanan sing kalebu saka prototipe nganti produksi serial komponen presisi tinggi. kita ngatur proses QA kanggo nyukupi kebutuhan spesifik sampeyan.