LSR & RUBBER

  • LSR Mask

    Topeng LSR

    Amarga akeh panjaluk silikon cair iki, mula wis digawe 6 set cetakan LSR kanggo para pelanggan. Jumlah rongga ing saben cetakan yaiku 4 growong, lan template ngarep lan mburi digawe saka bahan baja keras S136, lan atose HRC48-52 derajat.

     

    Amarga sarat tampilan produk sing ketat, garis pamisahan produk kudu dikontrol ing 0,03mm. Akurasi proses cetakan kita kudu dikontrol ing kisaran 0,005-0,01mm. lan permukaan sing ora teratur, angel banget kanggo pabrik cetakan. Kita kudu mesthekake manawa peralatan lan teknologi pangolahan bisa nyukupi kebutuhan pelanggan. Liwat 35 dina pangolahan lan manufaktur, pengujian cetakan sukses banget, lan para pelanggan langsung nggawe produksi massal.

     

    Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.