Evaluasi Materi

Pilihan bahan sing tepat penting banget kanggo produksi produk cetakan plastik. Syarat khusus aplikasi mesthi nyebabake kebutuhan kanggo properti tartamtu kayata resistensi kimia, kekuatan tarik, resistensi dampak, utawa kemuluran. Kita duwe pengalaman lan ilmu kanggo menehi rekomendasi bahan sing cocog kanggo kabutuhan lan kebutuhan aplikasi sampeyan, ora ketompo ketebalan, kekerasan, elastisitas, lan efisiensi gesekan. Tim teknik kita bisa nganalisa lan ngevaluasi karakteristik mekanik, resistensi kimia, lan biaya bahan sing dibutuhake.

Theropopastik Temp Dhuwur

Ultem

Polimer Kristal Cair (LCP)

Sulfida Polifenilena (PPS)

Polysulfone (PSU)

Ketik Polietron (PEEK)

Theropopastik Kinerja Dhuwur

Poliuretan (PU)

Polybutylene Terephtalate (PBT)

Polyvinylidene Difluoride (PVDF)

Campuran ABS / PC

Polikarbonat (PC)

Akrilik (PMMA)

Nilon (PA)

Asetat (POM)

Thermoplastic Elastomer (TPE)

Termoplastik Komersial

Polipropilena (PP)

Polyethylene (PE)

Polystyrene (PS)

Klorida Vinil Poli (PVC)

Dhensitas Polietilen Dhuwur (HDPE)