Medis

  • Medical stress relief guide tube

    Tabung pituduh relief stres medis

     Perusahaan kita pengalaman banget ing cetakan plastik kanggo kateter medis. Ora mung manufaktur cetakan, nanging uga cetakan injeksi tingkat medis. Bahan plastik sing digunakake ing kateter medis iki larang banget lan mbutuhake cetakan berkualitas tinggi. Bolongan utama produk mung diameteripun 1,27mm. Sisipan cetakan digawe saka bahan berkualitas tinggi SKH51. Materi iki bisa njamin toleransi bolongan cilik lan njamin umur layanan pin sisipan.

     

     

     Bahan plastik kateter iki yaiku bahan empuk 65 derajat. Sajrone proses cetakan injeksi, angel dibatalake. Liwat perbaikan teknologi, produksi cetakan saiki lancar lan siklus injeksi dicekak. Saiki, siklus cetakan injeksi yaiku 16 detik, sing ngirit wektu lan biaya kanggo para pelanggan.

     

     

     Cetakan cetakan digawe saka bahan atos S136, lan umur cetakan kudu nganti 1 yuta kaping. Ing proses produksi cetakan injeksi, sampeyan kudu njamin akurasi produk, lan mesthekake yen stabil lan stabil sajrone proses perakitan. 

     

     

     Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.

     

  • 7day plastic pill box

    Kothak pil plastik 7 dino

      7 dina * 7 kothak pil panyimpenan 49 kothak obat tahan lembab kanggo obat individu bisa nyukupi kabutuhan saben dinane sanajan lelungan.Werna pelangi saben dina ditandhani kanthi beda ing tutup supaya sampeyan bisa kanthi gampang mbedakake sing dikarepake.Tutup plastik kelas panganan sing kuwat lan awet bakal tetep kenceng yen sampeyan nutup lan ora mbukak maneh. Ora ana obat sing nyebar ing kacilakan utawa dampak kasebut.Desain tampilan silinder sing unik ngirit ruangan, beda karo kothak pil bagian kothong persegi dowo liyane, sing bisa ngemot sawetara peralatan cilik.

     

      Contone, Pil CUTTER.Ukuran 22,5 x 6 X 27 cm Saben kothak cilik ukurane 1,06 inci * 0,23 inci * 0,86 cm, cukup amba kanggo ukuran sing beda-beda

    Bagéan plastik iki minangka bagean saka saringan minyak Plastik saka plastik saka pelanggan AS. Set cetakan iki nganggo standar DME. Bahan inti yaiku baja keras S136.

     

      Struktur cetakan cukup sederhana, kanthi rong struktur sisipan inti Becu. Bahan produk kasebut yaiku PP, lan permukaané kudu basa Polandia- # 600. Syarat akurasi ukuran produk +/- 0,1. Wektu pengiriman cetakan 35 dina, lan siklus injeksi 35 detik. Cetakan kasebut mung diuji kaping pindho, lan pelanggan njaluk kita ngatur ekspor menyang pabrik cetakan injeksi USA.

     

    ✭  Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.

  • Temperature measuring device

    Piranti ngukur suhu

    ✭ Nalika nggawe bagean cetakan injeksi saka plastik, suhu cetakan duweni pengaruh sing penting kanggo kualitas bagean lan wektu siklus. Kontrol suhu paling optimal sajrone pamrosesan thermoplastics mula uga duwe pengaruh langsung marang efisiensi produksi.

     

    ✭ Cetakan injeksi dipanaskan kanthi siklus kanthi bahan sing disuntikake. Panas dibuwang dening konduksi termal ing materi lan ing baja cetakan menyang permukaan saluran kontrol suhu, ing endi panas diwenehake liwat transfer panas menyang medium transfer panas sing sirkulasi (banyu utawa minyak). Unit kontrol suhu ngilangi panas media transfer panas lan ngasilake medium sing digawe adhem menyang sirkulasi.

     

     Cetakan cetakan digawe saka bahan atos S136, lan umur cetakan kudu nganti 1 yuta kaping. Ing proses produksi cetakan injeksi, sampeyan kudu njamin akurasi produk, lan mesthekake yen stabil lan stabil sajrone proses perakitan. Gawe komponen elektronik luwih stabil.

     

     Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.