METODE MANUFACTURING

Mesin CNC:

Mesin panggilingan CNC minangka mesin panggilingan listrik kanthi kontroler CNC (Computer Numerical Controlled), sing digunakake kanggo pabrik bentuk utawa pola 2D / 3D ing macem-macem bahan. Penggilingan CNC minangka metode mesin CNC sing padha karo ukiran lan nglereni, lan bisa nggayuh operasi sing ditindakake kanthi nglereni lan ngukir mesin. Kaya ngukir, panggilingan nggunakake alat silinder sing muter. Nanging, alat ing pabrik CNC bisa mlaku ing sumbu pirang-pirang, lan bisa nggawe macem-macem bentuk, slot lan bolongan. Kajaba iku, bahan kerja asring dipindhah ing alat panggilingan kanthi arah sing beda. Kanggo entuk swasana pasar sing luwih akeh, Pembuat Chapmanperusahaan terus-terusan nandur modal ing peralatan pemrosesan kecepatan tinggi CNC. Kita duwe 4 set peralatan pemrosesan MAKINO kecepatan tinggi saka Jepang, sing akurasi bisa mencapai 0,005-0,01mm.

Kajaba iku, kita uga duwe 4 mesin CNC kanggo semi-finish lan 2 kasar.

Pembuat ChapmanPeralatan pemrosesan CNC bisa nyukupi kabeh kabutuhan pangolahan, ora mung sisipan cetakan, kosong cetakan, bagian cetakan, nanging uga bisa nyedhiyakake layanan mesin CNC kanthi akeh bagean kanggo sawetara pelanggan otomatisasi.

Mesin EDM:

Mesin debit listrik (EDM), uga dikenal minangka mesin "spark", minangka teknologi sing wis suwe digunakake. Sajrone proses EDM, arus listrik diarahake kanggo ngliwati elektroda lan benda kerja sing wis dipisahake karo cairan dielektrik, sing dadi insulator listrik. Sawise voltase cukup dhuwur, cairan dielektrik diionisasi lan malih dadi konduktor listrik lan ngikis bahan kerja kanthi ngetokake debit kanggo mbentuk dadi bentuk sing dikarepake utawa bentuk akhir.

Nalika nggarap toleransi sing ketat sing dibutuhake ing industri Jamur, penting dipasang mesin sing tepat. Mesin Pemotong Kawat EDM (Mesin Listrik) sing makarya bebarengan karo ahli mesin lan departemen teknik sing disertifikasi, nyedhiyakake Pabrik Umum kanthi presisi sing dibutuhake kanggo makarya ing industri iki.

Mesin Penggilingan:

Penggilingan yaiku proses mesin nggunakake pemotong rotary kanggo ngilangi bahan kanthi maju alat pemotong dadi bagian kerja. Iki bisa uga beda-beda arah ing siji utawa pirang-pirang sumbu, kacepetan sirah pemotong, lan tekanan.

Kanggo cetakan presisi, akurasi sing cocog karo sisipan, Lifter, Slider, lan bagean struktural cetakan liyane penting banget. Umume, akurasi pangolahan grinder kudu ana ing 0,005mm.

Pas cetakan lan Déwan:

Ana 8 tim ing lokakarya cetakan kasebut. Lima klompok cetakan tanggung jawab kanggo nggawe cetakan ekspor, lan telung klompok liyane direncanakake kanggo cetakan kulawarga.

Sawise cetakan cetakan wis rampung, kita kudu nylametake cetakan lan polesan. Konfirmasi manawa kualitas cetakan bisa memenuhi syarat tes kasebut kanthi cepet.