MESIN MOLDBASE

Yen sampeyan pengin nggawe cetakan presisi tinggi, sampeyan ora bisa nindakake tanpa cetakan sing presisi tinggi. Pembuat Chapman nduwe pabrik ing Changan, Dongguan sing spesialisasine ing pabrik Moldbase kanggo nyukupi kebutuhan cetakan mewah.

Standar basis cetakan kalebu HASCO, DME, MEUSBURGER, LKM. Mesthi wae, kita uga bisa menehi layanan khusus sing ora standar.

Bahan-bahan sing ana ing pangkalan cetakan yaiku 1,1730, 1.2312, 420SS, 2083H, lsp.

Amarga ngerti carane angel ngrancang saben cetakan kanthi sampurna ing spesifikasi katalog, mula fleksibilitas sampeyan butuh kanthi cepet utawa cepet.

Intine: Kita nyedhiyakake cetakan cetakan paling apik - digawe kaya sing sampeyan butuhake - ing wektu sing paling cendhak.

Contone, instalasi tiang dhukungan, sistem ejector sing dipandu, bolongan eyebolt, kanthong buta kasar, lan kanthong obor sing bisa dipotong kabeh bisa dirampungake tanpa wektu tundha.