Helm sepeda

Katrangan singkat:

  Kita bisa nggawe kabeh jinis cetakan helm kaya sing dibutuhake para pelanggan, kutipan kasebut bisa diwenehake adhedhasar gambar utawa sampel pelanggan. cetakan kita duwe kualitas apik lan regane cukup.

 

  Bagian plastik iki minangka bagean saka helm sepeda saka pelanggan USA. Set cetakan iki nganggo standar HASCO. Bahan inti yaiku baja atos 1,2343 (ESR). Struktur cetakan cukup sederhana, kanthi papat struktur sisipan inti independen. Bahan produk kasebut yaiku bahan plastik PP, lan permukaane kudu nganggo basa Polandia600. Wektu pangiriman cetakan yaiku 45 dina, lan siklus injeksi yaiku 37 detik. Struktur cetakan iki kompleks, kanthi papat geser gedhe lan loro pengangkat gedhe. Ejeksi nggunakake jacking condong plus ejeksi blok push.

 

  Desain transportasi cetakan kudu dibagi rata supaya produk bisa digawe adhem seragam. Gawe produk entuk ukuran presisi tinggi lan tampilan berkualitas tinggi.

 

  Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja nganti kita nggawe cetakan kanggo sampeyan. Kualitas lan layanan paling apik.


Detail Produk

Cetakan NO. CPM-191009
Proses Rampung Lumahing Polandia # 600
Bahan Plastik PP
Bobot bagean 300g
Piranti Lunak Desain UG
Ukuran bagean 320mm X 230mm X 210mm
Disesuaikan Disesuaikan
Lamaran Mobil
Ukuran cetakan 650 X 600 X 531mm
Jeneng Mould Helm sepeda
Rongga Cetakan 1 * 1
Pelari Pelari kadhemen kanggo gerbang Point
Standar Hasco
Bahan Cetakan 1.2343ESR / 1.1730 / 1.2767
Siklus Urip Cetakan 500.000
Wektu Lead 45 dina
Jam Siklus Cetakan: 37 taun
Bayaran T T

Bidang aplikasi

Traumata sepedha umum banget lan komplikasi neurologis utamane nyebabake cacat lan pati ing kabeh tahap urip. Tinjauan iki nglumpukake temuan paling anyar babagan riset ing bidang traumata sepeda sing digabung karo faktor panggunaan helm sepeda. Area riset trauma sepedha kanthi multidisiplin lan relevan ora mung kanggo dokter nanging uga kanggo ahli sing duwe fungsi pendhidhikan, teknik, yudisial, rehabilitasi utawa kesehatan umum. Amarga akeh publikasi global lan subyek khusus, panelitian singkat ora bisa ditemokake babagan pandhuan riset anyar lan uga menehi informasi saka disiplin tetanggan kanggo peneliti. Bisa dingerteni manawa nganti saiki, sanajan ana panelitian ing wilayah iki, luwih akeh panliten sing dibutuhake kanggo ngevaluasi lan ningkatake kahanan lan kebutuhan khusus ing macem-macem wilayah, umur, warga negara lan nggawe program pencegahan sukses kepala sing parah cilaka pasuryan nalika muter.

Foto: Kepiye helm bisa nylametake nyawane: Nalika nabrak sirah, cangkang njaba ireng (ireng) nyebarake pengaruh ing area sing amba. Kabèh lapisan jero alus (oranye) banjur nyedhot energi kanthi merata (muga-muga) kerusakan minimal ing endhas sampeyan.Tanpa helem, kabeh pengaruh bakal musatake ing bagean cilik ing sirah, bisa uga ngganggu tengkorak lan uga bisa ngrusak otak sampeyan.

Kaping pisanan, helm siklus katon mirip topi liyane, nanging luwih cetha lan sampeyan bakal bisa ngerteni luwih akeh - lan ilmu pengetahuan - sing wis ana ing desain kasebut. Helm khas duwe rong bagean utama: cangkang njaba sing atos lan lapisan jero sing alus. Cangkang keras dirancang kanggo nyebarake pengaruh ing area sing luwih jembar, mula tengkorak sampeyan cenderung ora retak, dene pelapis alus ditrapake kanggo nyedhot mlebu lan nyedhot energi pengaruh, mula ora ditularake menyang endhas sampeyan.

Biyen masarakat nganggep helm sepedha ora adhem, nanging saiki wis owah. Sampeyan ora bakal nemokake balap sepeda profesional ing dalan utawa trek tanpa helm ditempelake ing sirahe. Lan helm dadi luwih apik tinimbang mbiyen. Apa sampeyan wis ngerteni kepiye pengendara sepeda Olimpiade ing topi chrono sing katon luh? Sejatine kabeh helm siklus modern pancen apik banget lan bisa dadi pembalap paling alon sing mandheg. Siji tembung peringatan, sanadyan. Kabeh wong pengin tampil apik, nanging elinga yen helm siklus utamane kanggo nglindhungi. Ekstra sing rumit lan rumit biasane mung gimik pemasaran — dadi aja nganti mbuwang-mbuwang dhuwit.

Manajemen Proyek

asfg

Lokakarya Cetakan

Medical-(7)
Medical-(9)
Medical-(11)
Medical-(12)
Medical-(13)

Kunjungan pelanggan

Nggawe nilai kanggo pelanggan lan nggawe sampurna yaiku filosofi kita. Sampeyan bakal ngerti bathi sing luwih gedhe kanthi kerja sama karo CPM!

Medical-(3)
Medical-(10)
Medical-(8)

Standar cetakan

Kita ngalami kabeh jinis baja lan perlengkapan standar internasional

Medical-(16)

Kemasan & Warehousing

cshvjxckv

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita