Aplikasi cetakan silikon cair LSR

Gel silika cair dicekak dadi LSR, yaiku produk sing bisa disenengi konsumen lan pabrikan. Gel silika cair digawe saka produk gel silika. Nduweni elastisitas, tahan banyu lan tahan lembab sing apik, lan tahan asam, alkali lan bahan kimia liyane. Umume digunakake kanggo ngganti produk plastik saben dinane.

Teknologi cetakan injeksi karet silikon cair (LIM) minangka metode cetakan karet silikon anyar lan efisien sing dikembangake ing pungkasan taun 1970-an. Nggabungake karet silikon cair sing apik banget karo peralatan sing bisa nggawe cetakan injeksi kanthi akurat lan stabil. Jinis anyar cetakan karet silikon lan teknologi pamrosesan mung mbutuhake rong komponen (sing bisa uga kalebu komponen tambahan kayata pencocokan warna) menyang peralatan, lan proses panganan, pengukuran, campuran menyang cetakan kanthi otomatis. Teknologi pangolahan iki bisa nggayuh tujuan nyederhanakake proses, nyepetake wektu pangolahan, ngirit bahan, lan nambah efisiensi. Lan sejatine ora ana sampah ing proses produksi, sing migunani kanggo nglindhungi lingkungan.

 

 

 

Kabeh sistem cetakan injeksi dipérang dadi bagean ing ngisor iki:

Unit pertama yaiku unit pengukuran lan pakan, sing kanthi akurat ngukur rong komponen karet silikon cair langsung saka tong kemasan menyang sistem liwat piring tekanan hidrolik;

Unit nomer loro yaiku unit campuran. Kaloro komponen sing mlebu ing sistem kasebut dicampur kanthi seragam liwat mixer statis, lan ora ana gelembung sing digawa menyang sistem;

Unit kaping telu yaiku unit cetakan injeksi. Bahan karet silikon campuran disuntikake kanthi kuantitatif ing cetakan liwat unit injeksi, lan disebar kanthi rata menyang saben rongga, banjur tervulkanisasi kanthi termal. Kabeh proses kanthi otomatis, lan ora ana kontrol manual sing bisa diwujudake sawise nyetel parameter kanggo nambah efisiensi produksi.

 

Faktor watesan efisiensi produksi LSR

LSR duwe akeh kaluwihan, mesthine duwe prospek sing jembar banget ing pasar. Nanging babagan teknologi pabrikan saiki, LSR ora grapyak banget, sing diwujudake ing watesan efisiensi produksi. Babagan efisiensi produksi, sampeyan bisa ngrujuk gambar ing ngisor iki. Komponen A ngemot katalis lan komponen B ngemot agen penghubung silang. Sawise dicampur karo 1: 1, disuntikake menyang cetakan nganggo sekrup khusus lan divulkanisasi dadi elastomer kanthi suhu dhuwur, banjur diobati ing cetakan kasebut. mbentuk.

 

Botol utama sing saiki diadhepi kalebu:

1. Kacepetan ngobati bahan kasebut dhewe yaiku 5-8S / mm, sing mbatesi produksi cetakan injeksi kanthi luwih cepet.

2. Silikon cair duweni likuiditas sing dhuwur sadurunge ngobati, lan gampang ngasilake flash sajrone proses cetakan injeksi, sing mbutuhake syarat sing tepat kanggo akurasi cetakan lan akurasi mesin cetakan injeksi.

3. Produk silikon cair alus, lan produk bakal nambah volume sajrone proses ngobati, lan volume mudhun sawise adhem, sing nyebabake masalah ing posisi produk sajrone produksi otomatis.


Wektu kiriman: Dec-01-2020