Produsen cetakan fokus kanggo merekrut generasi sabanjure

Kaya liyane, luwih akeh asosiasi perdagangan industri, Asosiasi Pabrik Cetakan China uga ngluncurake proyek sing bertujuan narik generasi enom.

 

Saiki, rekrutmen karyawan sabanjure dadi prioritas utama pabrikan Tiongkok. Aku ngerti swarane kaya klise. (Ing umurku, aku ngerti banget apa klise kasebut. Iki uga mbuktekake manawa aku wis tuwa lan ora dadi anggota "generasi sabanjure".) Ing pabrik cetakan Tionghoa, angel banget para bocah lanang sing lair sawise umur 95 taun, lan uga elek. Pindhah menyang sekelompok magang cetakan lan tindakake master kanggo sinau babagan cetakan lan manufaktur cetakan. Pemandangan iki bakal tetep dadi kenangan wong-wong sing lair ing taun 1980an.

Minangka generasi kanthi pengalaman kerja puluhan taun mboko sithik, industri plastik uga wis wiwit "lawas". Tren iki paling penting ing pabrikan cetakan. Produsen cetakan kudu golek karyawan sing isih enom lan tetep ana ing industri iki. Bisa dingerteni yen ing jaman saiki kekurangan tenaga kerja trampil, dheweke isih bakal dianggep enom nalika umure 40 taun! Ya, saiki umur 40 taun padha karo 20 taun…

Kajaba iku, asosiasi industri cetakan liyane uga ngupayakake promosi olahraga generasi sabanjure.

Kajaba iku, departemen thermoforming saka Insinyur Plastika Insinyur China wis nggawe beasiswa lan kerja keras kanggo ngrekrut luwih akeh wong enom kanggo melu direksi kasebut. Ing kompetisi inovasi ing Konferensi Thermoforming ing taun 2018, mobil sing dikontrol radio sing dirancang para peserta siswa nggunakake awak termoform kanthi warna-sing luwih apik tinimbang "kompetisi desain komponen otomatis siswa" ing jaman biyen.

Ing rapat taun kepungkur, departemen thermoforming uga ngatur diskusi klompok babagan rekrutmen karyawan enom "golek unicorn" .Muga-muga karyawan enom sing pinunjul bakal luwih gampang ditemokake tinimbang unicorn ing mitos.

 

Ngrekrut karyawan mbesuk minangka masalah jangka panjang, lan tingkat pengangguran ing China saiki saya parah banget. Ngatasi masalah iki mbutuhake langkah sing terus-terusan lan inovatif.


Wektu kiriman: Dec-01-2020