Inovasi Produk sajrone ngadhepi COVID-19

COVID-19 Nalika elek banget, jaman krisis sajrone pirang-pirang taun uga nyebabake sawetara panemuan paling misuwur sing isih digunakake saiki. Saka ambulans sing digawe nalika Abad Pertengahan kanggo mbantu para medik supaya bisa ngeterake lan ngeterake pasien kanthi cepet, kanggo saluran tape nalika WWII ngewangi para prajurit ndandani peralatan, lan uga kerja Isaac Newton kanthi kalkulus lan gravitasi awal nalika 'kerja saka omah' nalika Great Wabah London, epidemi nasional lan global wis dadi landhesan solusi inovatif lan kreatif kanggo masalah jaman semana. Kanthi kemajuan anyar ing metode sanitasi, alternatif topeng, lan kabeh piranti supaya sampeyan ora kena ing macem-macem permukaan, pandemi virus corona saiki wis kabukten ora beda.

 

Salah sawijining penemuan paling penting sing metu saka pandemi saiki yaiku macem-macem tutup rai. Bisa uga disebabake kurang wiwitan, lan topeng N95 sing disaranake sajrone tahap wiwitan, kita wis ndeleng lonjakan para pemasok krasan lan solusi nutupi rai sing bisa dicuci lan bisa digunakake maneh. Panaliten pungkasan malah nuduhake topeng kain rajutan sing digawe dhewe luwih efektif tinimbang topeng bandanas utawa gaya kerucut (kaya N95) kanthi tetes batuk mung 2,5 inci liwat tutup sing ditutupi, dibandhingake karo 3 kaki, lan 8 inci, masing-masing.

 

Kanthi pilihan kanggo nggawe tutup wajah krasan saka kain daur ulang, Soffio dibangun saka plastik daur ulang, lan akeh opsi sing bisa digunakake maneh, pilihan alternatif iki sing digawe ing pandemi saiki duwe pengaruh lingkungan lan efek lingkungan sing bakal ditrapake lan teknik nggawe topeng. Desainer nggawe kreasi kanggo nulungi klien, umume bar lan restoran, njaluk solusi kreatif lan praktis kanggo mbantu bisnis mbukak maneh.

Apa cara anyar, ramah lingkungan kanggo ngasilake produk, piranti sing disempurnakake supaya bisa nyambung, utawa teknologi anyar kaya liontin PULSE NASA sing kedher nalika tangan sampeyan nyedhaki praupan sampeyan, pandemi virus corona wis menehi inspirasi kanggo ide kreatif lan inovatif. Narik banget kanggo nonton inovasi kasebut berkembang lan ndeleng sing bisa dadi ambulans utawa tape saluran ing mangsa ngarep.

Eye on Innovation minangka tampilan saben wulan babagan teknologi, produk, lan tren anyar.


Wektu kiriman: Dec-01-2020