BLOG

  • Product Innovations in the Face of COVID-19

    Inovasi Produk sajrone ngadhepi COVID-19

    COVID-19 Nalika elek banget, jaman krisis sajrone pirang-pirang taun uga nyebabake sawetara panemuan paling misuwur sing isih digunakake saiki. Saka ambulans sing digawe nalika Abad Pertengahan kanggo mbantu para medik supaya bisa ngeterake lan ngeterake pasien kanthi cepet, kanggo saluran tape nalika WWII ngewangi para prajurit ndandani peralatan ...
    Waca liyane
  • Mold makers focus on recruiting the next generation

    Produsen cetakan fokus kanggo merekrut generasi sabanjure

    Kaya liyane, luwih akeh asosiasi perdagangan industri, Asosiasi Pabrik Cetakan China uga ngluncurake proyek sing bertujuan narik generasi enom. Saiki, rekrutmen karyawan sabanjure dadi prioritas utama pabrikan Tiongkok. Aku ngerti swarane iki ...
    Waca liyane
  • LSR liquid silicone mold application

    Aplikasi cetakan silikon cair LSR

    Gel silika cair dicekak dadi LSR, yaiku produk sing bisa disenengi konsumen lan pabrikan. Gel silika cair digawe saka produk gel silika. Nduweni elastisitas, tahan banyu lan tahan lembab sing apik, lan tahan asam, alkali lan bahan kimia liyane. Umume sampeyan ...
    Waca liyane
  • Plastic Injection Molding

    Cetakan Injeksi Plastik

    Sinau babagan proses cetakan injeksi plastik bisa dadi luwih gedhe dhisik. Perusahaan sampeyan wis pirang-pirang minggu, pirang-pirang wulan utawa bisa uga riset lan pangembangan pirang-pirang taun kanggo ngrancang produk sing paling anyar, paling inovatif lan sukses. Sampeyan miwiti luwih jero lan ngrencanakake kepiye produk ...
    Waca liyane
  • Are You Selecting the Proper Material For Your Plastic Components?

    Apa Sampeyan Pilih Bahan sing Cocog Kanggo Komponen Plastik?

    Milih materi sing cocog kanggo jinis produk apa wae penting kanggo nggedhekake fungsi lan bathi produk. Aja mung nimbang fungsi pungkasan produk sampeyan. Priksa manawa sampeyan ngerti seluk-beluk babagan carane komponen bakal digunakake lan apa sing bakal ditindakake ...
    Waca liyane