Majelis Produk

Ing proses pangembangan produk, bagean perakitan minangka salah sawijining departemen sing paling penting. Saka pengujian produk, perakitan produk, pangiriman produk rampung, lingkungan sing bisa digunakake, perakitan kasebut penting banget.

Kita dipérang dadi rong lokakarya majelis kanggo produk elektronik lan listrik lan produk medis. Ing departemen perakitan produk elektronik lan listrik, kita duwe sistem keamanan kanggo nglindhungi knalpot lan geni. Ing departemen perakitan produk medis, Kita duwe rencana nggawe sistem sirkulasi udara ing taun 2021 kanggo mesthekake manawa lingkungan lokakarya majelis memenuhi standar sistem mutu ISO: 13485.

Kanggo umume perusahaan, rakitan tangan mbutuhake wektu lan larang banget. Kita nawakake solusi khusus saka kolase sederhana nganti konstruksi lan majelis kompleks. Kita bakal ngirim kuotasi cepet, puteran cepet, jadwal sing fleksibel lan asil kualitas.

Pembuat Chapmandarmabakti kanggo ngasilake solusi macem-macem kanggo nggedhekake kemungkinan bisnis sampeyan. Kanthi kemasan produk khusus, perakitan produk, lan produk, ora luwih gampang nggawe impen bisnis sampeyan. Tim pengasih kita setya nggawe solusi produk asli sing makili tujuan bisnis, nyederhanakake produktivitas, lan nyederhanakake operasi. Lan kanthi fasilitas ing Dongguan, kita bisa nggawa spesialisasi produksi menyang pamirsa sing luwih akeh, nyedhiyakake dhukungan ahli sing bisa ngganti bisnis sampeyan.

Pembuat Chapmanperakitan produk lan kemasan ningkatake ekspektasi perusahaan pemenuhan pihak katelu, ngembangake jagad bisnis kaya sing wis dingerteni. Nggunakake kombinasi tangan ahli sing seimbang, teknologi sing lagi maju, lan lingkungan khusus, produk sampeyan bakal dipasang lan diwiwiti kanthi presisi lan akurasi. Lan kanthi kru desain kreatif, pilihan pasokan sing akeh, lan perhatian sing rinci, inventaris sampeyan bakal disiapake lan dikemas kanthi kecanggihan lan prilaku sing tiada tandhingane.