Pangembangan Produk

Ing Pembuat Chapman, kita ngerti kompetisi sing diadhepi mitra bisnis ing pirang-pirang industri. Mitra bisnis wis ngetrapake tim rekayasa sing wis berpengalaman meh limang dekade kanggo nyengkuyung kauntungan kompetitif.

Kita fokus ing komunikasi terus-terusan sajrone proses, kalebu fase desain, kanggo njamin sukses aplikasi mitra bisnis. Program Manager sing khusus diwenehake saben proyek. Liwat ide mitra, tim teknis bisa nyedhiyakake desain lan pangembangan kabeh struktur produk lan program aplikasi. Iki nggawe mitra supaya level kualitas, efisiensi lan efektifitas biaya paling dhuwur kanggo saben komponen sing diproduksi.

Tim kita yakin kabeh tahapan pangembangan lan produksi aplikasi iku penting. Kita bisa kerja bareng karo mitra bisnis supaya sukses ing saben tahap. Perhatian kanggo pangembangan produk, desain kanggo manufaktur lan panggunaan aliran cetakan kanggo nganalisa lan menehi rekomendasi desain nyedhiyakake mitra bisnis kanthi kompetitif wiwit wiwitan.

Apa wae tahap sampeyan sajrone pengembangan produk, tim kami siyap ngrewangi lan menehi rekomendasi kanggo desain sampeyan kanggo nyuda biaya cetakan lan layanan sekunder.

Kita wis kerja bareng para pelanggan kanggo nggawe produk ing sawetara lapangan ing ngisor iki:

1. Olahraga lan njobo

2. Mobilitas / Aksesibilitas

3. Kesehatan / Kesehatan

4. Piranti Industri

5. Mesin Industri

6. Konstruksi

Langkah kapisan : Idea - Proyek iki diwiwiti karo ide sampeyan babagan produk. Ayo mbantu sampeyan nemtokake fungsine sing penting lan nggambarake pendekatan sing paling cocog kanggo target pasar. Kita uga bakal menehi pathokan lan nimbang mriksa properti intelektual sing ana.

Langkah kapindho : Investigasi Rinci- Nalika nemtokake ID produk anyar, tim pemasaran bisnis kudu nindakake riset pasar supaya produk bisa memenuhi posisi pasar lan permintaan pasar saiki. Miturut asil analisis pasar, kita bakal ngoptimalake lan nganyari struktur, fungsi, lan ngidini produk bisa mlebu ing pasar kanthi cepet supaya bisa didol.

Langkah katelu :Desain - Kanggo nggawe produk paling apik kanggo model bisnis sampeyan, kita kudu nggunakake metodologi desain-kanggo-manufaktur (DFM) supaya produksi bisa dadi efisien. Konsep digawe ing program model 3D, lan kita bisa njupuk keputusan babagan fitur, faktor wujud, lan materi. Kita bakal setuju babagan dalan sing paling masuk akal kanggo produk sampeyan sadurunge maju menyang tahap konstruksi.

Langkah kaping papat :Prototipe - Ing fasilitas sing lengkap, kita bisa motong, pabrik, nggawe, print 3D, kabel, lan program saben bagean lan komponen sadurunge nggabungake prototipe. Tahap prototipe bisa uga dibaleni amarga beda desain dianggep lan dites.

Langkah kaping lima :Manufaktur - Minangka ahli ing proses manufaktur, otomatisasi, lan industri, kita mbantu ngrancang produk kanthi nggunakake skala supaya bisa nggunakake kesempatan tabungan ing dalan. Kemampuan ing omah ngidini kita ngrampungake sawetara produksi.

Langkah kaping enem :Pangiriman - Generasi pertama produk sampeyan siyap kanggo produksi lan pasar. Sampeyan bakal duwe paket desain lengkap, prototipe, lan stok sing bisa sithik. Sampeyan uga bakal duwe dhukungan nalika nerusake langkah sabanjure.

Penting kanggo ngevaluasi kasus bisnis lan "nilai bisnis" nalika nggawe produk. Tim kita kanthi rahasia bakal mbantu sampeyan ngevaluasi kelayakan kanthi cepet lan nuntun sampeyan babagan analisis masalah sing pengin ditanggulangi masalah sampeyan.