KUALITAS

Kepuasan Pelanggan minangka target utama kita!

 Saka konsep nganti produksi, kita darmabakti kanggo kepuasan pelanggan ing saben barang sing dikirim lan saben layanan sing diwenehake. ISO: 9001 Sertifikasi nggambarake luwih saka registrasi dening agensi akreditasi; minangka budaya proses sing adhedhasar kualitas sistemik lan perbaikan terus-terusan. Kita setya nyedhiyakake sumber daya sing larang regane kanthi terus nantang awake dhewe kanggo nambah metrik kualitas kanggo ngluwihi pangarepan para pelanggan kanggo kabeh produk lan / utawa program warisan anyar. 

Kebijakan Kualitas Kita yaiku "Kejujuran lan Patuhi Hukum; Anjog Teknologi; Kualitas lan efisiensi Tinggi; Prioritas Pelanggan ". Kejujuran minangka jiwa perusahaan kita. Kita ngarahake nyedhiyakake produk lan layanan kanthi kualitas dhuwur kanthi efisiensi kanggo para pelanggan. Kepuasan pelanggan minangka target utama. Kangge, komitmen kanggo netepi angger-anggering Toret nyedhiyakake perlindungan gedhe kanggo perusahaan kita.

jiankelong

Sistem kualitas

Manajemen Mutu kita kasusun saka papat aspek utama: Sistem Kualitas, Perencanaan Mutu, Kontrol Kualitas lan perbaikan kualitas. Kita duwe peralatan pangukuran canggih lan tepat lan piranti lunak manajemen mutu Kuat kanggo njamin kontrol kualitas sing efektif.

Analisis nilai saka tahap desain lan pengembangan produk

Sistem Kualitas

ISO9001: 2008

ISO13485: 2016

Perencanaan Kualitas

Target kualitas Rencana Kualitas Proyek

Mode Gagal Desain lan Analisis Efek

Mode Gagal Desain Proses lan Analisis Efek

Perencanaan Kontrol

Proses Persetujuan Bagian Produksi

Kontrol Kualitas

Kontrol Kualitas Suplier

Kontrol kualitas panganan

Kontrol kualitas proses

Kontrol Kualitas metu

Peningkatan Kualitas

Analisis Nilai / Produksi Lean Teknik Nilai

Dandan terus-terusan

Peralatan pangukuran majeng