GOLEKSI PRECISI KECIL

Cetakan injeksi plastik presisi duwe tantangan ngluwihi proyek biasa. Bagean cilik digunakake ing piranti medis, elektronik, industri otomotif, lan puluhan industri liyane. Kaya dene kakang-kakangne, bagean mikro plastik sing disuntik isih kudu rampung kanthi tliti, cocog, lan isih nduweni ciri khas bahan. Mung amarga cilik ora ateges kurang kompleks; mung luwih cilik.

Bagian plastik cetakan mikro duwe masalah dhewe, amarga isih cilik. Cetakan presisi mikro duwe tantangan tambahan sing kalebu tembok tipis, diameter cilik lan macem-macem prong, pas multikomponen cilik banget, lan alat perkakas sing cilik banget.

Yen bisnis nggunakake bagean plastik sing cilik banget, wenehi telpon utawa isi formulir kuotasi kanggo miwiti pacelathon.