TEKNOLOGI

Saka konsep nganti produksi, Manufaktur Plastik Plastik minangka solusi kanggo bagean cetakan plastik. Tim kita duwe peralatan industri sing canggih, pengalaman lan canggih kanggo memenuhi persyaratan ketat kanggo program cetak kompleks. Nyawang

Kanthi komitmen total kanggo sukses mitra bisnis, Pembuat Chapman fokus ing nyedhiyakake kaluwihan kompetitif sing ora ana tandhingane kanggo saben program cetak. Pembuat Chapman nawakake solusi efektif biaya, kanthi kualitas sing wis kabukten lan pengiriman tepat waktu ing kabeh industri.

Keahlian Cetakan Plastik

Keahlian Tambahan Klebu

• Mould Injeksi Plastik Horisontal lan Vertikal

• Cetakan injeksi

• Mouldroom Cleanroom (ISO Kelas 8)

• Sisipan sing bisa diowahi

• Lebokake Moulding

• Kakehan

• LSR & Moulding Moulding

• Sel lan Robotika Kerja Otomatis

• Cetakan Part Cilik

• Cetakan Bagian Gedhe

• Moulding Kulawarga

• Majelis In-Mould

• Desain kanggo Lampu Pabrik Kanggo Operasi

• Logam Kanggo Konversi Plastik

• Pangopènan lan Perbaikan Cetakan

• Lab Print Transfer Panas Pad

• Stamping Panas

• Bagian Nggabungake Ikatan Pelarut, Las Ultrasonik, Panas Panas

• Manufaktur Kontrak / Produk Rampung

• Majelis lan Tes Mekanik & Elektro-Mekanik