Piranti ngukur suhu

Katrangan singkat:

✭ Nalika nggawe bagean cetakan injeksi saka plastik, suhu cetakan duweni pengaruh sing penting kanggo kualitas bagean lan wektu siklus. Kontrol suhu paling optimal sajrone pamrosesan thermoplastics mula uga duwe pengaruh langsung marang efisiensi produksi.

 

✭ Cetakan injeksi dipanaskan kanthi siklus kanthi bahan sing disuntikake. Panas dibuwang dening konduksi termal ing materi lan ing baja cetakan menyang permukaan saluran kontrol suhu, ing endi panas diwenehake liwat transfer panas menyang medium transfer panas sing sirkulasi (banyu utawa minyak). Unit kontrol suhu ngilangi panas media transfer panas lan ngasilake medium sing digawe adhem menyang sirkulasi.

 

 Cetakan cetakan digawe saka bahan atos S136, lan umur cetakan kudu nganti 1 yuta kaping. Ing proses produksi cetakan injeksi, sampeyan kudu njamin akurasi produk, lan mesthekake yen stabil lan stabil sajrone proses perakitan. Gawe komponen elektronik luwih stabil.

 

 Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.


Detail Produk

Cetakan NO. CPM-181013
Proses Rampung Lumahing VID21
Bahan Plastik PC + ABS
Bobot bagean 23g
Piranti Lunak Desain UG
Ukuran bagean 125,00 X 63,00 X 22,00mm
Disesuaikan Disesuaikan
Lamaran Industri medis
Ukuran cetakan 346 X 396 X 337mm
Jeneng Bagian Gun kontrol suhu
Rongga Cetakan 1 + 1
Pelari Pelari kadhemen kanggo sub gate
Standar DME
Bahan Cetakan S136
Siklus Urip Cetakan 1.000.000
Wektu Lead 25dino
Jam Siklus Cetakan: 28 taun
Bayaran T T

Bidang aplikasi

Jarak: Panggunaan utama termometer inframerah yaiku kanggo ngukur suhu subjek saka kadohan. Piranti kasebut migunani ing kahanan sing angel tekan obyek kanggo ngrekam suhu.

Contone, termometer IR bisa migunani nalika ngukur suhu unit AC sing asring ora bisa digayuh. Sampeyan uga bisa nggunakake termometer Inframerah kanggo ngawasi kinerja sistem pendingin mesin utawa ndeteksi titik panas ing sistem listrik lan panel kanthi akses winates.

Mbebayani: Ngukur suhu kanthi jarak adoh duwe kaluwihan. Ora kabeh suhu bisa diukur kanthi langsung kontak. Salah sawijining conto yaiku ngobong geni.

Petugas pemadam kebakaran asring nggunakake termometer IR kanggo ngenali hotspot yen ana geni. Piranti kasebut mbisakake supaya bisa ngasilake asil sing akurat tanpa mbebayani nyawane.

Aplikasi thermometers non-kontak liyane yaiku ngawasi peralatan industri kayata ketel, tungku, lan pipa proses suhu tinggi. Kanthi piranti genggem kasebut, para pekerja bisa mriksa permukaan sistem kasebut kanthi gampang yen suhu munggah tanpa kontak langsung.

Ngukur suhu ing wilayah beracun utawa mbebayani uga bisa digunakake ing piranti kasebut. Nanging, entuk thermometer IR sing tepat kanggo conto sing tepat penting banget kanggo maca suhu sing akurat ing aplikasi kasebut.

Gerakan: Thermometers IR uga hardware pilihan kanggo ngukur suhu obyek sing gerakane tetep. Amarga piranti kasebut responsif banget, mula ora ana sawetara wektu tundha ing dhaptar suhu sing beda. Kayane, thermometers IR cocog kanggo ngukur suhu obyek sing obah amarga kacepetan obyek ora bisa miring.

Contone bisa kalebu ngukur suhu sabuk conveyor ing pabrik pamrosesan, mesin obah, rol, lan obyek obah liyane sing dibutuhake kontrol suhu.

Manajemen Proyek

asfg

Lokakarya Cetakan

Medical-(7)
Medical-(9)
Medical-(11)
Medical-(12)
Medical-(13)

Kunjungan pelanggan

Nggawe nilai kanggo pelanggan lan nggawe sampurna yaiku filosofi kita. Sampeyan bakal ngerti bathi sing luwih gedhe kanthi kerja sama karo CPM!

Medical-(3)
Medical-(10)
Medical-(8)

Standar cetakan

Kita ngalami kabeh jinis baja lan perlengkapan standar internasional

Medical-(16)

Kemasan & Warehousing

cshvjxckv

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita