Perkakas

Ing Manufaktur Plastik Plastik, kita bakal mbantu sampeyan nggunakake alat sing paling apik kanggo kabutuhan proyek tartamtu. Kita nawakake layanan perkakas domestik lan internasional.

Hot Runner & Hot sprue cetakan digunakake kanggo ngirit bahan, ngudhunake kaping siklus, lan nyuda biaya bagean

Rong Rongga kanggo bagean cetakan sing akeh

Alat Kulawarga: Bisa ngasilake bagean kanthi beda ing pigura sing padha kanthi nggunakake bahan kanggo nyuda biaya perkakas

Cetakan Rongga Tunggal kanggo bagean volume kurang

Sisipan sing bisa diijolake: Rongga Single Multiple Bagian

Program Transfer Alat sing Diatur

Cetakan injeksi Co presisi: Bagian cetakan nggunakake rong bahan ing cetakan sing padha ing wektu sing padha

Program cetakan Maintenance Preventative njamin yen cetakan tetep ana ing kondisi sing apik