Napa milih kita

质量管理
Kontrol Kualitas

Kontrol kualitas sing ketat lan jaminan kualitas njamin kerjasama sing terus-terusan.

Layanan mandheg

Nyedhiyakake layanan mandheg, saka pangembangan produk, pabrikan, produksi, ora ana distributor kanggo entuk bedane, kanggo nggedhekake minat pelanggan.

Nyedhiyakake layanan 24 jam

Kanggo ngrampungake prabédan wektu para pelanggan jaban rangkah, kita nyedhiyakake layanan 24 jam. Yen ora ana bedane wektu, kita bisa komunikasi kanthi luwih lancar lan efisien.

Owahan data

Cetakan Plastik, Cetakan LSR bisa menehi kaping reaksi cepet babagan owah-owahan spesifikasi, ukuran batch utawa materi.

Sampel gratis diwenehake

Ing tahap uji coba cetakan, conto diwenehake kanthi gratis nganti pelanggan kepenak produke

10 taun pengalaman R&D

Perusahaan kasebut duwe cetakan ekspor 10 taun lan riset produk lan pengalaman pangembangan kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan kanggo macem-macem kebutuhan manufaktur produk.

技术支持 支持 智能客服 服务
Dhukungan Teknis

Kita bisa nyedhiyakake dhukungan teknis kanthi gratis kanggo para pelanggan. kayata laporan analisis DFM, laporan analisis aliran cetakan, Optimisasi struktur produk, lsp.

Kita mesthi fokus ing kesempurnaan babagan kualitas lan layanan, kita pengin nyedhiyakake layanan paling apik lan produk paling apik kanggo para pelanggan.

Sampeyan bisa nggayuh telpon liwat email, email utawa Messenger sawayah-wayah, welcome sampeyan ngunjungi pabrik ing China.

Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan supaya bisa entuk mupangat bebarengan!