Kanthi PCBA plate dipasang bagean

Katrangan singkat:

✭  Iki minangka bagean plastik sing digunakake kanggo ndandani papan PCBA, supaya PCBA tetep seimbang lan njamin stabilitas sinyal transmisi. Syarat kanggo bagean plastik iki dhuwur banget, lan presisi bagean saka produk plastik kudu ana ing 0,02mm. Dadi, yen sawetara permukaan kontak PCBA wis diatasi, produk kasebut ora bisa dadi sudut draf, lan cetakan kudu dirancang lan diproduksi kanthi cara Slider.

 

  Bahan PC tahan suhu dhuwur sing digunakake ing bahan plastik iki minangka bahan umum kanggo lampu mobil. Bahan iki duwe kaluwihan deformasi cilik, stabilitas apik, tahan suhu dhuwur lan resistensi adhem.

 

✭  Set cetakan iki nganggo standar HASCO. Bahan inti yaiku baja atos 1,2343. Struktur cetakan minangka struktur sing cukup kompleks, kudu nggunakake sisipan sing bisa diganti kanggo produksi patang bagean sing beda. Bahan produk kasebut yaiku PC, lan lumahing kudu basa Polandia 600. Syarat akurasi ukuran produk +/- 0,02. Wektu pangiriman cetakan yaiku 38 dina, lan siklus injeksi 27 detik. Cetakan kasebut mung diuji kaping pindho, lan pelanggan njaluk kita ngatur ekspor menyang pabrik cetakan injeksi Jerman.

 

  Yen sampeyan duwe produk sing padha, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal dadi mitra sing paling apik.


Detail Produk

Cetakan NO. CPM-191018
Proses Rampung Lumahing Polandia- # 600
Bahan Plastik PC
Bobot bagean 1,5 g
Piranti Lunak Desain UG
Ukuran bagean 32,00 X 18,50 X 18,1 mm
Disesuaikan Disesuaikan
Lamaran Elektronik
Ukuran cetakan 296 X 346 X 326 mm
Jeneng Mould Penyangga sudhut
Rongga Cetakan 1 * 2 (Gunakake insert sing bisa diijolake kanggo entuk patang bagean)
Pelari pelari adhem kanggo gerbang Sisih
Standar Hasco
Bahan Cetakan 1.2343 / 1.2312 / 1.2767
Siklus Urip Cetakan 1.000.000
Wektu Lead 38 dina
Jam Siklus Cetakan: 27 taun
Bayaran TT

Bidang aplikasi

Bagian cangkang plastik iki biasane digunakake minangka switch control ing sistem navigasi mobil. Nihan saklar ora kudu deformasi utawa ukurane ora bisa ditoleransi, lan bahane kudu tahan api lan tahan suhu dhuwur. Priksa manawa papan sirkuit kita stabil lan ora gampang dipindhah ing njero.

Ora preduli saka kothak mbenakake papan sirkuit, kualitas casing plastik kita apik banget. Kita bakal nganakake analisis lan evaluasi adhedhasar cangkang 3D sing diwenehake. Tim teknis kita bisa nyedhiyakake layanan kanggo ngoptimalake produk. Liwat analisis teknis awal, kita bisa mesthekake tanggal lan kualitas pangiriman sampurna lan rampung kanthi lancar.

Manajemen Proyek

asfg

Lokakarya Cetakan

Medical-(7)
Medical-(9)
Medical-(11)
Medical-(12)
Medical-(13)

Kunjungan pelanggan

Nggawe nilai kanggo pelanggan lan nggawe sampurna yaiku filosofi kita. Sampeyan bakal ngerti bathi sing luwih gedhe kanthi kerja sama karo CPM!

Medical-(3)
Medical-(10)
Medical-(8)

Standar cetakan

Kita ngalami kabeh jinis baja lan perlengkapan standar internasional

Medical-(16)

Kemasan & Warehousing

cshvjxckv

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita